Întrebări frecvente / FAQ

Întrebări frecvente / FAQ

Am ales cele mai frecvente întrebări referitoare la debutul unui proiect web și la serviciile noastre

În funcție de tipul de aplicație online, un website de prezentare poate dura 3-4 zile, iar un site tip ecommerce minimum 7 zile lucrătoare. Zilele nu se calculează de la data semnării contractului, sau de la data achiziționării domeniului web ci de la data predării materialelor necesare realizării sitului (texte, imagini, etc.).

Poți să-ți cumperi domeniul web singur, te putem consilia în procesul de alegere și achiziție de la provider-ul de hosting ales. Dar noi îți recomandăm soluții profesionale de hosting prin partenerul nostru Claus Web.

La finalizarea aplicațiilor dorite și încărcarea lor pe server-ul provider-ului de hosting, după ce le-ai testat funcționalitatea. 

De obicei indexarea în motoarele de căutare nu se produce instant. În funcție de anumite condiții referitoare la codul sursă, dar mai ales de tipul de conținut promovat, primele rezultate o să le observi după o perioadă de timp… 

Pachetul PRO include doar munca de promovare, crearea campaniilor publicitare (una pe Google și una pe Facebook), a cuvintelor cheie, dar și a produselor dorite de tine pe grupurile țintă. Bugetul alocat și banii plătiți către companiile de marketing va fi ales și suportat de tine.

Un abonament de mentenanță este de obicei ales pentru un site tip ecommerce și se referă la backup regulat, actualizarea  platformelor, modulelor, eliminarea erorilor survenite în urma editării de către dvs. a produselor, verificarea aplicațiilor de securitate. Acest pachet nu include introducerea și ștergerea produselor sau generarea rapoartelor de trafic ori cele legate de vânzări.

În toate pachetele noastre avem inclusă plata ramburs sau plata prin Ordin de plată. Plata cu cardul se poate implemementa printr-un procesator extern internațional, gen PayPal, care este considerat cel mai sigur serviciu de plăți din lume, sau printr-un procesator extern național. Noi recomandăm Netopia pentru siguranța tranzacțiilor dar și pentru comisionale progresive acceptabile.  

Nu găsești un răspuns la întrebările tale? Ne poți contacta și-ți răspundem cât putem de repede